Craig Revel-Horwood, în vârstă de 53 de ani, e un fel de Mihai Petre din Australia. E un dansator și coregraf foarte cunoscut, care participă des la diverse spectacole de televiziune.

Tatăl acestuia, Philip, fost locotenent în Royal Australian Navy, a murit în 2015, la vârsta de 74 de ani, după ce a băut ultima oară un whiskey primit de la un vecin de-al său, a anunțat dailymail.co.uk.

Bătrânul a murit în comă alcoolică. Fiul său a terminat sticla de băutură pe care tatăl său n-a mai apucat s-o golească.

Primise sticla drept cadou de Crăciun

Bătrânul alcoolic Philip primise sticla drept cadou de Crăciun de la un vecin, dar, din nu se știe ce motiv, a decis s-o deschidă pe 21 decembrie, după ce băuse și multe beri înainte.

Berea era băutura lui favorită, iar tăria pe care a băut-o în „completare” i-a fost fatală. „Sora mea, Sue, a păstrat sticla, pe care a luat-o când a curățat casa. Pe fundul ei mai era o picătură de băutură, pe care am băut-o eu”, a dezvăluit Craig Revel-Horwood, care a scris episoudul și într-o carte.

„Tatăl meu a fost alcoolic toată viața, iar când era beat nu era o persoană drăguță. Părinții mei s-au despărțit în 1989, după ce tatăl meu, beat fiind, a făcut un scandal imens, folosind și o armă. Vecinii și familia mea au fost nevoiți să se ascundă sub paturi până la venirea. Tatăl meu a tras cu pușca și a fost aproape să-l ucidă pe David, cumnatul meu”, a mai rememorat Craig.

Totul a avut loc pe 9 ianuarie 1989, de ziua lui Philip, care, după derapajul de ziua lui, a ajuns la pușcărie pentru o scurtă perioadă. A ieșit, a mers la dezalcoolizare, dar n-a rezistat decât trei ani. După care a revenit la vechile obiceiuri.

Philip a divorțat de mama lui Craig abia în 2008, iar în același an, la o nuntă din familie, a făcut pace cu fiul său. „Tatăl meu putea fi cel mai fermecător om când voia, dar cânde bea, acea persoană dispărea”, a spus Craig Revel-Horwood.

Dan Spătaru a debutat în muzică în vestiarul Sportului Studențesc! Fostul selecționer Mircea Rădulescu face dezvăluiri din tinerețea de fotbalist a interpretului

Post-ul A băut ultimele picături din sticla de băutură care l-a omorât pe tatăl său! O vedetă a făcut acest gest macabru în memoria părintelui dispărut apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns