Fostul fotbalist a transmis, duminică, pe pagina de Facebook, un mesaj în memoria lui Ilie Balaci care a murit la vârsta de 62 de ani, din cauza unui infarct.

„Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost şi eşti un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fii uitat niciodată! Dor şi durere!”, a scris Adrian Mutu pe Facebook.

Ilie Balaci, mijlocașul marii echipe a Craiovei din anii 70-80, este ultimul fotbalist legendar al oltenilor care a încetat din viață, după Tilihoi, Crișan, Oblemenco, Ștefănescu și Stroe (fostul președinte al clubului)

În fața casei din Craiova a lui Ilie Balaci, aproximativ 100 de persoane, prieteni, fani și foști colegi s-au strâns pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Fostul fotbalist fusese internat în stare gravă la spitalul din Craiova, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar nu a mai putut fi salvat.

VIDEO/Cum a devenit «celebru» directorul Institutului de Psihiatrie Socola în urmă cu 10 ani. A făcut o criză de râs la o emisiune TV în direct, când vorbea despre cancer

Post-ul Adrian Mutu, mesaj dureros după moartea lui Ilie Balaci apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns