Anamaria Prodan și fostul ei soț vor călători împreună în SUA. Ce vor face cei doi peste ocean

În ultima perioadă s-au relatat tot mai multe lucruri despre relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Totuși, ea menține o legătură strânsă și cu fostul soț, alături de care o să călătorească în SUA fiicei lor, Sarah.

Anamaria Prodan a aflat de curând că fiica ei și a lui Tiberiu Dumitrescu, Sarah, va juca în echipa de baschet a unei mari universități din Statele Unite ale Americii. Vedeta este o mamă devotată și va merge să o susțină pe fiica ei la fiecare pas. Alături de ea îi va fi chiar fostul soț, Tibi Dumitrescu.

„O să mergem în America, eu cu Tibi o să fim acolo. Laurenţiu oricât a încercat, el nu poate. Are antrenamente”, a precizat Anamaria Prodan, potrivit VIVA!

Programul ocupat al lui Laurențiu Reghecampf nu îi permite să se deplaseze peste ocean, să o susțină pe Sarah. Totuși, din fericire, Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu sunt în relații bune și o vor susține împreună pe tânără.

Cei doi au divorțat în urmă cu 11 ani, având împreună două fete: Rebecca și Sarah.

Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf în 2008.

CITȘETE ȘI: OPINIE / Minciunile de milioane de euro ale transportatorilor din Ilfov. O perdea de fum care ascunde, de fapt, un business de milioane

Post-ul Anamaria Prodan și fostul ei soț vor călători împreună în SUA. Ce vor face cei doi peste ocean apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns