Au fost uciși în timp ce mergeau la propria nuntă! Sfârșitul tragic al unor tineri care se grăbeau spre locul unde voiau să-și unească destinele

Doi tineri au murit în condiții îngrozitoare în timp ce se îndreptau spre orașul unde urma să se desfășoare nunta lor. Kate Schurtz, în vârstă de 35 de ani, și logodnicul ei, Joseph, mergeau dinspre New Jersey, orașul unde lucrau, spre Pittsburgh, Pennsylvania, unde urma să aibă loc nunta lor, a anunțat nine.com.au.

Tinerii s-au urcat în mașină și au plecat veseli spre locul unde urma marea ceremonie din cea mai importantă zi din viața lor.

Mașina a luat foc

În Berks County, autoturismul lor a fost lovit de un trailer uriaș, care l-a împins în alte mașini. S-a creat un carambol, iar mașina în care erau Kate Schurtz și Joseph a luat foc. Cei doi tineri au murit carbonizați.

Kate a fost fiica lui Karen Schurtz, un om politic cunoscut la nivel local. Prietenii au spus despre Kate că era „o cititoare înrăită, îndrăgostită de gătit și de noi aventuri cu Joseph”.

Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

VIDEO/ Elena Ionescu e mamă cu normă întreagă. Își ia băiețelul la evenimente și la concerte și refuză să angajeze bonă

EXCLUSIV/ Blonda de la „Rutieră”! Libertatea a vorbit cu poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat – FOTO&VIDEO

Post-ul Au fost uciși în timp ce mergeau la propria nuntă! Sfârșitul tragic al unor tineri care se grăbeau spre locul unde voiau să-și unească destinele apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu