Un avion Boeing 737 al companiei aeriene low-cost Ryanair, care valorează 100 de milioane de dolari, a fost confiscat de prefectura din Bordeaux, în Franța, în contul unei datorii de o jumătate de milion de euro. Compania datora banii în urma unei condamnări a justiţiei europene, care a decis că a primit ajutoare de stat necuvenite.

Aeronava trebuia să efectueze cursa Bordeaux-Londra și avea aproape 150 de pasageri la bord, care au fost coborâți imediat, fiind preluaţi de o altă aeronavă a companiei, potrivit Digi 24.

Nu ar fi fost o problemă să plătească, dar s-au ambiţionat să nu o facă, aşa că şi francezii au vrut să arate ce pot, ar fi concluzia acestei întâmplări inedite. De altfel, la 24 de ore de la incident, francezii şi-au recuperat banii şi au ridicat sechestrul pus asupra avionului.

Avioane ale companiei Ryanair, la sol

Compania Ryanair trece, în ultima perioadă, prin mai multe scandaluri. Alături de concurentul Wizz Air, este suspectată de practici tip “cartel” în România. Consiliul Concurenţei a fost sesizat deja de către Asociaţia pentru Protecţia Drepturile Pasagerilor.

Iar, recent, șase angajați ai companiei Ryanair au fost pozați într-o ipostază revoltătoare. Au fost concediați după ce fotografia a devenit virală.

  • FOTO – EPA

Citește și… Judecătorii lui Liviu Dragnea de la ICCJ. De cine a scăpat președintele PSD și de cine se lovește la judecată

Post-ul Avion al unei cunoscute companii aeriene, confiscat în Franța. Ce s-a întâmplat și cum s-a terminat totul apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns