O femeie din Constanța a făcut o descoperire macabră în această seară. Ea a observat cadavrul unui bărbat în fostul bazin de înot din complexul sportiv Badea Cârțan din Constanța, a anunțat replicaonline.ro.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului. Asupra victimei nu s-au găsit acte de identitate, astfel că nu se știe cine este persoana decedată.

Nu prezenta urme de lovituri

La o primă analiză, oamenii legii au constatat că pe corpul victimei nu erau urme de lovituri.

„La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către un trecător despre faptul că în fostul bazin de înot din complexul sportiv Badea Cârțan din Constanța se afla un cadavru. Din primele cercetări, pe trupul și membrele bărbatului nu sunt vizibile urme de violență.

Cadavrul va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Nu a fost stabilită încă identitatea persoanei în cauză, deoarece nu a fost găsit niciun document de identitate asupra sa. Cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, au spus oamenii legii.

REPORTAJ/ Un om cu o inimă uriașă! Povestea emoționantă a militarului care aleargă pentru a ajuta copii bolnavi: „Ne dădeam încălțările de la unul la altul” (FOTO)

Post-ul Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o piscină din Constanța. Prima concluzie a anchetatorilor apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns