Darren Cahill a anunțat că a încheiat colaborarea cu Simona Halep, deoarece dorește să petreacă mai mult timp alături de familie. Astfel, cei doi urmează să meargă pe căi separate din 2019.

Darren Cahill și Simona Halep colaborează din 2015, însă parteneriatul full-time a fost semnat la începutul anului 2018.

Australianul era plătit excelent de sportiva noastră. Mai precis, el câștiga un milion de euro pe an, plus procente din câștigurile româncei.

Darren Cahill a reușit să o ducă pe Simona Halep pe primul loc WTA. În plus, Simona Halep a reuşit, în premieră, sub îndrumarea lui Cahill, că cucerească un titlu de Grand Slam, anul acesta, la Roland Garros.

Ce antrenori a avut Simona Halep:

  • Ioan Stan, Nicuşor Ene, Daniel Dragu, Liviu Panait, Radu Popescu (junioare)
  • A început anul 2013 alături de Firicel Tomai, pe care l-a schimbat cu Andrei Mlendea, cel care a acuzat-o că a renunţat la serviciile sale printr-un sms.
  • La jumătatea respectivului sezon, Simona a început o colaborare care a durat până la finalul lui 2013, cu Adrian Marcu.
  • Belgianul Wim Fissette, angajat în februarie 2014, a dus-o pe Halep în finala de la Roland Garros, în semifinala de la Wimbledon, dar şi în ultimul act al Turneului Campioanelor de la Singapore.
  • La sfârşitul anului 2014, pe care l-a terminat pe locul 3 WTA, cel mai bun al unei românce din istorie, Simona a anunţat că se desparte de Wim şi porneşte la drum alături de Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt.
  • În februarie 2015 a mai rămas un singur antrenor în staff-ul româncei, Victor Ioniţă.
    În 2017, Simona a colaborat cu Daniel Dobre (2017) și Andrei Pavel (2017

Cum a reacționat Simona Halep la anunțul australianului că întrerup colaborarea

Post-ul Câţi bani câştiga Darren Cahill ca antrenor al Simonei Halep apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns