Adelina Pestrițu a ales ca nași de botez pentru fiica ei, Zenaida Maria, să fie doi potenți oameni de afaceri din Constanța.

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, din relația pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. Sâmbătă, 10 noiembrie, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au creștinat fiica, Zenaida Maria.

botez fetiță Adelina Pestritu

Pentru micuța sa, Adelina Pestrițu a ales ca nași un cuplu de oameni de afaceri din Constanța. Potrivit viva.ro, este vorba despre Aura și Daniel Rafte. El are o afacere în construcții, iar ea deține celebru salon de înfrumusețare în Constanța.

Vezi galeria foto + 5+ 5

Adelina Pestrițu i-a cunoscut pe Aura și Daniel Rafte încă de la începutul relației cu Virgil Șteblea. Când iubitul ei a cerut-o de soție, tot în orașul de la malul Mării Negre, tot atunci au stabilit ca nași să le fie cei doi oameni de afaceri.

FOTO: Sorin Cioponea

Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!

Post-ul Cine sunt nașii de botez ai fiicei Adelinei Pestrițu. Au afaceri de succes | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns