Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep, după ce australianul Darren Cahill s-a despărțit de româncă.

Informații despre separarea dintre Halep și Cahill dintre cei apăruse încă din septembrie.

Darren Cahill este unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit, de colaborarea cu acesta legându-se marile succese ale Simonei Halep. Alături de australian, constănțeanca a ajuns numărul unu mondial și a câștigat turneul de la Roland Garros.

Există informații că Simona s-ar putea întoarce la colaborarea cu Andrei Pavel, cu care a mai lucrat anul trecut și care l-a resuscitat pe Marius Copil.

 • Ce antrenori a avut Simona Halep
  Ioan Stan, Nicuşor Ene, Daniel Dragu, Liviu Panait, Radu Popescu (junioare).
 • A început anul 2013 alături de Firicel Tomai, pe care l-a schimbat cu Andrei Mlendea, cel care a acuzat-o că a renunţat la serviciile sale printr-un sms.
 • La jumătatea respectivului sezon, Simona a început o colaborare care a durat până la finalul lui 2013, cu Adrian Marcu.
 • Belgianul Wim Fissette, angajat în februarie 2014, a dus-o pe Halep în finala de la Roland Garros, în semifinala de la Wimbledon, dar şi în ultimul act al Turneului Campioanelor de la Singapore.
 • La sfârşitul anului 2014, pe care l-a terminat pe locul 3 WTA, cel mai bun al unei românce din istorie, Simona a anunţat că se desparte de Wim şi porneşte la drum alături de Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt.
 • În februarie 2015 a mai rămas un singur antrenor în staff-ul româncei, Victor Ioniţă.
  În 2017, Simona a colaborat cu Daniel Dobre (2017) și Andrei Pavel (2017)
 • Halep şi Cahill colaborează din 2015, însă parteneriatul full-time a fost semnat la începutul anului 2016. Pentru 1.000.000 de euro pe an, plus procente din câștigurile româncei, australianul a dus-o pe primul loc WTA și spre primul titlu de Mare Șlem.

Darren Cahill a lăudat-o pe Simona Halep: „Am avut un loc de muncă de vis în ultimii trei ani datorită persoanei cu care lucrez”

Simona Halep rămâne numărul 1 WTA până la finalul lui 2018!

Post-ul Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns