loading...
Stiri

Conor McGregor, donații impresionante pentru spitalele din Irlanda în lupta cu coronavirusul

Conor McGregor, unul dintre cei mai populari luptători din UFC, va dona un milion de euro pentru spitalele din Irlanda în lupta contra coronavirusului.McGregor a avut o discuție privată pe twitter cu Ministrul de Finanțe din Irlanda, Paschal Donohoe, în care a dezvăluit că a cumpărat echipamente pentru spitalele cu bolnavi de Covid-19. 

cX.callQueue.push([“invoke”, function() {}]);

Horoscop 24 martie 2020. Decizii importante și o rază de speranță Thank you sincerely for your message, Minister Paschal Donohoe. Here is my reply. pic.twitter.com/0NcnVgrKaA — Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) March 25, 2020Conor McGregor: ”Am cumpărat echipamente medicale în valoare de un milion de euro”

”Astăzi acum cumpărat echipamente medicale în valoare de un milion de euro pentru a le dona spitalelor din Irlanda ce luptă contra coronavirusului”, a scris McGregor pe twitter.În Irlanda sunt confirmate peste 1,500 de cazuri cu Covid-19. Nouă persoane au decedat, cinci s-au refăcut, iar 39 sunt în stare critică.

Sursa: Observator

Articolul Conor McGregor, donații impresionante pentru spitalele din Irlanda în lupta cu coronavirusul apare prima dată în US24 NEWS.

Lasă un răspuns