Dana Elena Coteanu alias Dana Marijuana , în vârstă de 36 de ani, a fost pe prima pagină a ziarelor, în urmă cu 19 ani, când a cucerit publicul, cu piesa de hip-hop ”Cea mai fidelă fată”. În cartea ei, scrisă de Andrei Ruse, artista şi-a deschis sufletul.

Dana Marijuana a vorbit despre lupta cu depresia și momentul în care a consumat pentru prima oară heroină. „Eram în ultimul an de liceu, aveam 18 ani şi începusem prima mea relaţie mai serioasă. Cu Cristi, un băiat din cartier. Un tip blond cu ochi albaştri, mama mi-a zis de când eram micuţă că i-ar plăcea să am un iubit frumos, blond şi cu ochi albaştri şi iată, chiar primul a fost aşa. A fost o relaţie tumultuoasă, intensă, adolescentină, dar şi plină de probleme şi ulterior atât de nocivă, încât am crezut că am să sfârşesc înainte să încep să trăiesc cu adevărat. Cu Cristi am luat pentru prima oară heroină. (…) S-a întâmplat într-o seară când am fost la cineva să ne luăm prima dată, pentru că mulţi dintre prietenii noştri luau şi am zis şi noi să încercăm, să gustăm”, a spus Dana Marijuana, potrivit click.ro.

Recen, Dana Marijuana și-a pierdut tatăl însă a ținut ascuns acest lucru, câteva luni. Artista a făcut declarații emoționante după moartea bărbatului.

Citește și

Primăria din Bacău a decorat străzile cu gazon… de plastic. Găselnița a revoltat locuitorii orașului

Post-ul Dana Marijuana, în lupta cu depresia. “Cu Cristi am luat pentru prima oară heroină” apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns