loading...
Stiri

Dosar penal pentru un tânăr din Buzău, după un live la volan: “Pe coronavirus….Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta?”

Un tânăr din Buzău s-a ales cu dosar pentru pentru instigare publică după ce s-a plimbat cu mașina pe străzile orașului, în timp ce făcea un live și își îndemna prietenii să iasă din case, în plină interdicție privind deplasările în afara domiciliului.”Prietenii mei, haideţi prin oraş dacă aveţi curaj. Pe coronaviruus….Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta? Nu se poate mă! Nici o maşină nu circulă în oraşul astă. Când vreodată va putea să mă ţină pe mine garda în casă. Dacă mă prinde garda să mor dacă nu intru cu maşina în ei…”, a spus tânărul de 26 de ani, în live-ul postat pe internet.

Horoscop 24 martie 2020. Decizii importante și o rază de speranțăPoliția din Buzău s-a autosesizat, tânărul fiind identificat și sancționat contravențional. De asemenea, i-a fost suspendat permisul de conducere, fiind deschis și un dosar penal pentru instigare publică. IPJ Buzău – În urma imaginilor apărute în spaţiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău, în intervalul orar 22.00-06.00, îndemnând cetăţenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulaţia persoanelor, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări. În imaginile postate pe Facebook şi şterse ulterior tânărul apare la volanul unui autoturism care se plimbă pe străzile goale ale oraşului şi care îndeamnă şi alte persoane să iasă din case.

Sursa: Observator

Articolul Dosar penal pentru un tânăr din Buzău, după un live la volan: “Pe coronavirus….Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta?” apare prima dată în US24 NEWS.