Două fetițe din Suceava au mâncat otravă de șobolani și au ajuns în stare gravă la spital. Copilele au unul, respectiv trei ani și au găsit otrava într-o anexă a gospodăriei. În casă se afla și mama lor, care nu a observat ce au făcut copiii. Copilele au început să se simtă rău și atunci mama le-a dus la spital.

Joi seară, copiii au pătruns într-o anexă din curtea gospodăriei părinților, în orașul Cajvana, unde au găsit cutiile cu otravă, pe care le-au mâncat crezând că sunt dulciuri, relatează informatiata.ro.

Nu este primul incident de acest gen de la Suceava.

Medicii de la la Spitalul Judetean Suceava le-au acordat primul ajutor, apoi au sesizat Poliția. Potrivit IPJ Suceva, a fost deschis un dosar de cercetare penală, iar mama este acuzată că nu le-a supravegheat.

Sursa foto: pexels.com

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!

Post-ul Două fetițe din Suceava au mâncat otravă de șobolani. Una are trei ani, cealaltă doar un an apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns