Loading...

Două fetițe din Suceava au mâncat otravă de șobolani. Una are trei ani, cealaltă doar un an

Partajează

Două fetițe din Suceava au mâncat otravă de șobolani și au ajuns în stare gravă la spital. Copilele au unul, respectiv trei ani și au găsit otrava într-o anexă a gospodăriei. În casă se afla și mama lor, care nu a observat ce au făcut copiii. Copilele au început să se simtă rău și atunci mama le-a dus la spital.

Joi seară, copiii au pătruns într-o anexă din curtea gospodăriei părinților, în orașul Cajvana, unde au găsit cutiile cu otravă, pe care le-au mâncat crezând că sunt dulciuri, relatează informatiata.ro.

Nu este primul incident de acest gen de la Suceava.

Medicii de la la Spitalul Judetean Suceava le-au acordat primul ajutor, apoi au sesizat Poliția. Potrivit IPJ Suceva, a fost deschis un dosar de cercetare penală, iar mama este acuzată că nu le-a supravegheat.

Sursa foto: pexels.com

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!

Post-ul Două fetițe din Suceava au mâncat otravă de șobolani. Una are trei ani, cealaltă doar un an apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Partajează

Lasa un comentariu

Loading...

Lasă un răspuns