Echipamentul tricolorilor de la Jocurile Olimpice pentru Tineret 2018, scos la vânzare

După scandalul cu echipamentul de la JO 2016, Comitetul Olimpic și Sportiv Român are încredere în noul său partener. Echipamentul tricolorilor de la Jocurile Olimpice pentru Tineret 2018, de la Buenos Aires, va scos la vânzare luna viitoare pe un site de specialitate.

Pagina oficială a COSR de pe un site de socializare a preluat o postare a PEAK SPORT, firma de echipament sportiv anunțând că scoate la vânzare New TeamRomania Collectionn, linia specială pentru delegațiile României și Republicii Moldova la Jocurile Olimpice pentru Tineret 2018 (Buenos Aires).

Produsele vor fi comercializare pe un site care aparține SportLife România, distribuitor PEAK SPORT în România.

”Acest echipament l-am făcut împreună cu Universitatea Naţională de Arte. A fost o echipă care a lucrat la acest design şi considerăm noi că exprimă bucurie şi tinereţe. Nu este un mesaj pentru Centenar. Ne dorim doar să transmitem un mesaj de pace, exact ceea ce olimpismul promovează”, a spus Mihai Covaliu, președintele COSR, înainte de plecarea la competiția din Argentina.

Cum a ajuns Peak Sport la COSR? Firma unui fost handbalist va asigura echipamentul olimpicilor în perioada 2018-2024

COSR a semnat cu Peak Sport din China un contract valabil în perioada 2018-2024, prin intermediul SportLife Romania, distribuitor oficial Peak în România din 2013

Firma SportLife Romania a fost înființată în 2003 și este administrată de Mărgărit Amza. Acesta a practicat handbal timp de opt ani, iar pasiunea pentru o sport o moşteneşte de la tatăl său.

‘Tata a fost cel care m-a îndrumat mereu către sport’, spune tânărul om de afaceri, care a renunțat la sport după ce a fost admis la facultate.

SportLife distribuie la nivel național nu mai puțin de 30 de branduri de echipamente și materiale sportive. Este prima companie care a adus în mod oficial în România branduri ca H2O, Hummel sau PEAK.

SportLife are legături și cu Federația Română de Fotbal. ‘Din 2007 organizăm Cupa E.ON Kinder, împreună cu A.C.S. Kinder şi sponsorii acestora”, a precizat Mărgărit Amza.

SportLife a derulat sau desfășoară parteneriate pentru dezvoltarea sportului juvenil cu diferite foruri de specialitate: Federația Română de Atletism, Federația Română de Handbal, Federația Română de Kempo, Federația Română de Arte Marțiale, Federația Română de Gimnastică, Federația Română de Culturism și Fitness și Federația Română de Baschet.

Post-ul Echipamentul tricolorilor de la Jocurile Olimpice pentru Tineret 2018, scos la vânzare apare prima dată în Libertatea.ro.

Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns