Feli Donose va deveni în curând mamă și este atentă ca totul să fie pregătt până la cel mai mic detaliu. Artista așteaptă cu nerăbdare șă își țină fetița în brațe. Pe Insta Story, vedeta a postat un stender plin cu haine spălate.

„M-am trezit la 6:00 azi dimineaţă şi n-am mai putut să dorm o vreme… Probabil că asta-i şi motivul pentru care m-am trezit la 10:00 „de tot” deşi de ani buni la 8:00 fix sunt în picioare fără alarmă ( ce mândră cred ca-i mama mea, ea ştiind programul meu haotic de „artist – noaptea vesel, ziua trist” :)! )Stau în vârful patului facându-mi curaj să merg să-mi fac o cafea – mai mult lapte decât cafea- dulce si să mă întorc înapoi, să visez şi să-mi continui listă cu ce am de făcut fiind pe ultimii metri în pregătiri pentru venirea bebelinei!” a spus Feli pe contul de socializare.

Artista a făcut declarații uimitoare în cadrul emisiunii de la Antena Stars, despre iubitul ei și despre perioada dificilă prin care a trecut. În luna septembrie, Feli avea cu 9 kilograme mai mult.

Citește și

Primăria din Bacău a decorat străzile cu gazon… de plastic. Găselnița a revoltat locuitorii orașului

Post-ul Feli Donose face ultimele pregătiri înainte de a naște. “Ce mândră cred ca-i mama mea“ apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns