Sibel Demiralp, în vârstă de 25 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din Turcia face vâlvă în presă cu o acțiune tip mafiot. Fosta regină a frumuseții a ajuns după gratii pentru răpire și șantaj. Ținta a fost un bogat om de afaceri turc. Alte 5 persoane au fost condamnate alături de fosta Miss Eurasia.

Fata de 25 de ani, care a câștigat în 2016 titlul de Miss Eurasia, e una dintre cele 6 persoane care au primit 13 ani de închisoare pentru o afacere murdară. Sibel și complicii săi au ajuns în arest. Un tribunal din Istanbul i-a condamnat pentru șantaj, răpire și alte violențe.

Rolul tinerei regine a frumuseții a fost de a-l ademeni pe afacerist în casa ei, spune The Mirror. Bărbatul a căzut în plasă și, când a ajuns la locuința ei, a fost luat pe sus de cei 5 complici ai fetei. Bijutierul a fost bătut, dezbrăcat și i s-au făcut poze nud. Banda l-a șantajat apoi, cerându-i 240 de mii de lire turcești, adică aproape 40 de mii de Euro, pentru a nu face publice fotografiile.

Victima a plătit cu cardul de credit. După ce a fost eliberat însă, bărbatul s-a dus la poliție și a spus ce s-a întâmplat.

Citește și

Judecătorii lui Liviu Dragnea de la ICCJ. De cine a scăpat președintele PSD și de cine se lovește la judecată

Post-ul Fostă regină a frumuseţii, condamnată la 13 ani de închisoare. Motivul este incredibil apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns