loading...
Sport

Fotbal: Academica Clinceni l-a achiziţionat pe congolezul Aristote Ndongala

Fotbal: Academica Clinceni l-a achiziţionat pe congolezul Aristote Ndongala
 Fotbal: Academica Clinceni l-a achiziţionat pe congolezul Aristote Ndongala - Image
Fotbal: Academica Clinceni l-a achiziţionat pe congolezul Aristote Ndongala

Echipa de fotbal Academica Clinceni l-a transferat, marţi, pe mijlocaşul lateral Aristote Ndongala, originar din RD Congo, a anunţat clubul de Liga I pe site-ul său oficial.

Aristote Ndongala, care s-a alăturat lotului în cantonamentul din Antalya, a semnat un contract valabil pentru un an şi jumătate.

Ndongala, în vârstă de 25 de ani, a fost crescut de Creteil şi Nantes, debutând în Ligue 1 pentru ”canari”. Fotbalistul african a venit la Academica de la Cerno More Varna, dar a mai jucat în Bulgaria la Lokomotiv Gorna Oreahoviţa.

”Sunt fericit că am semnat. Colegii şi antrenorii m-au primit bine. Stilul de joc care se practică în România îmi place. Se joacă un fotbal bun. Cred că nu voi avea probleme să mă adaptez. Prima impresie despre Academica Clinceni este una pozitivă. Toată lumea este concentrată şi se munceşte mult pentru ca echipa să aibă rezultate bune. Sunt aici să fac totul pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat Ndongala.

Academica a mai efectuat în această iarnă trei transferuri, fundaşii centrali Alexandru Albu (Concordia Chiajna) şi Răzvan Horj (CFR Cluj) şi mijlocaşul slovac Denis Ventura (SFK Sered). AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: www.academica-clinceni.ro

US24 NEWS