Sport

Fotbal: Ciprian Deac (CFR Cluj) – Nu contează cu cine jucăm în 16-imi, vrem să ne ducem cât mai sus

Fotbal: Ciprian Deac (CFR Cluj) – Nu contează cu cine jucăm în 16-imi, vrem să ne ducem cât mai sus
 Fotbal: Ciprian Deac (CFR Cluj) - Nu contează cu cine jucăm în 16-imi, vrem să ne ducem cât mai sus - Image
Fotbal: Ciprian Deac (CFR Cluj) – Nu contează cu cine jucăm în 16-imi, vrem să ne ducem cât mai sus

Jucătorul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a afirmat, joi, la finalul partidei cu Celtic Glosgow, câştigat cu 2-0, că nu contează ce adversar va avea formaţia sa în şaisprezecimile de finală ale Europa League, scopul fiind doar să atingă o fază cât mai înaltă a competiţiei europene.

„Nu vreau să mă opresc cu aceste trofee, pentru asta vin zi de zi la antrenament, să câştig trofee şi cred că aici la CFR e un grup care ştie ce înseamnă să câştigi trofee şi ştie ce înseamnă marea performanţă. Nu am abordat meciul la egal şi nu ne-a interesat ce se întâmplă în celălalt meci. Am fost foarte concentraţi şi ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest meci, să nu mai depindem de nimeni. Celtic e o echipă bună, chiar dacă a schimbat mulţi jucători, sunt jucători de viteză, au un joc foarte bun în atac, sunt foarte periculoşi. E bine că am reuşit să-i deblocăm şi să câştigăm. Nu prea mai avem timp să petrecem pentru că luni întâlnim liderul din campionat şi nu mai avem când. Nu mai contează ce echipă întâlnim în primăvara europeană, vrem să ne ducem cât mai sus şi să facem o figură frumoasă”, a declarat Deac.

CFR Cluj s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a învins echipa scoţiană Celtic Glasgow cu scorul de 2-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în ultimul lor meci din Grupa E a competiţiei.

Campioana României s-a impus prin golurile marcate de Andrei Burcă (48) şi Damjan Djokovic (70), ambele după assist-uri ale lui Ciprian Deac.

CFR a întâlnit-o pe Celtic şi în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, eliminând formaţia scoţiană după 1-1 în Gruia şi un spectaculos 4-3 la Glasgow.

CFR Cluj îşi va afla adversara din şaisprezecimi la tragerea la sorţi programată luni, la Nyon (14:00).
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Citiţi şi:

 

* Fotbal: Damjan Djokovic (CFR Cluj) – În meciul cu Celtic, mental a fost foarte greu

 

* Fotbal: Dan Petrescu (CFR Cluj) – Nu credeam că putem face 12 puncte în această grupă

 

* Fotbal: CFR Cluj a învins-o pe Celtic Glasgow cu 2-0 şi s-a calificat în şaisprezecimile Europa League

US24 NEWS

Lasă un răspuns