Zâmbetul Andreei Esca poate fi recunoscut foarte ușor, acesta fiind marcă înregistrată a vedetei. Încă de când era mică ea și-l afișa în fotografii. Acum, ea a dovedit acest lucru cu ultima imagine postată pe Instagram.

Cunoscuta prezentatoare a postat o imagine cu ea din timpul copilăriei, în anii ’70, ea fiind de atunci plină de energie pozitivă.

„Buna dimineaţa! Outfit-ul zilei vine din anii ‘70”, a scris vedeta în descrierea imaginii în care apărea în sarafan, cu ciorapi albi până sub genunchi și o șapcă pe cap.

„Zâmbetul acesta, oh, Doamne, Andreea, zâmbetul acesta e marcă înregistrată! Adorabila! Apropos de rochiță – eu aveam o rochiță asemănătoare cu a ta, albă, si doar la poale era portocalie. Partea din fata a zonei portocalii era un mare buzunar, din care, ce sa vezi, ieșeau raze de soare brodate până sub gâtul meu. Eu îi ziceam, si deh, îi zic si acum: rochia cu soare”, a fost unul dintre comentarii.

CITEȘTE ȘI: Veste bună pentru bugetari, în legătură cu minivacanțele din 2019. „Agenţiile de turism se pot pregăti cu oferte avantajoase”

FOTO: INSTAGRAM

Post-ul FOTO | Cum arăta Andreea Esca în copilărie. Imaginea inedită postată de prezentatoare apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns