FOTO | Mai multe statui cu Donald Trump, pe care scrie ”urinează pe mine”, au apărut pe străzile din New York

Un artist din New York încurajează câinii să urineze pe mai multe statui din bronz cu președintele SUA, amplasate pe străzile din Brooklyn, New York.

@billmaher Enjoy. pic.twitter.com/TyS4RdnMD3

— Porcupine Armadillo (@PorcupineArmad1) October 10, 2018

”Operele de artă” sunt semnate de Phil Gable, care lucrează ca director de creație pentru compania Porcupine Armadillo. Gable susține că scopul statuilor este de a adăuga ”un moment de levitație” unui climat politic depresiv, dar a recunoscut că a fost și o expresie personală față de persoana lui Donald Trump, scrie RT.

@LastWeekTonight A few golden drops of sunshine for you. pic.twitter.com/gWP6loXSXD

— Porcupine Armadillo (@PorcupineArmad1) October 10, 2018

”Iubesc umorul politic”, a spus artistul. El a adăugat că actuala administrație prezidențială stresează oamenii, ceea ce îi face să aibă nevoie să râdă în timpul zilei.

@billmaher Enjoy. pic.twitter.com/TyS4RdnMD3

— Porcupine Armadillo (@PorcupineArmad1) October 10, 2018

Cinci astfel de busturi în miniatură au fost plasate pe străzile din Brooklyn, iar autorul lor plănuiește să extindă proiectul și în Manhattan.

CITEȘTE ȘI: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Firmele preferate ale primarilor Firea și Florea lucrează și cu Consiliul Superior al Magistraturii!

FOTO: TWITTER

Post-ul FOTO | Mai multe statui cu Donald Trump, pe care scrie ”urinează pe mine”, au apărut pe străzile din New York apare prima dată în Libertatea.ro.

Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns