GALERIE FOTO | O româncă, Ioana Filimon, a câștigat concursul Miss Global Model of the World

Ioana Filimon, deținătoarea titlului de Miss România 2016, a câștigat zilele trecute Miss Global Model of the World, concurs de frumusețe ținut în Antalya, în perioada 17 şi 29 octombrie în Antalya.

”Ai fost născut să câștigi, dar să fii câștigător trebuie să își propui să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi”, este mesajul publicat de frumoasa brunetă de 27 de ani din Timișoara, pe contul său de Instagram alături de o fotografie de la concursul din Turcia.

Vezi galeria foto + 7+ 7

Ioana s-a clasat pe locul I din 26 de concurente după ce a trecut de cinci probe: Proba de talent – a ales să danseze în făină, prezentarea costumului naţional, prezentare în costum de baie, prezentare rochie de zi şi rochie de seară.

Tânăra este din Timișoara și a studiat Inginerie şi Protecţia Mediului.

Foto: Instagram

Citește și: VIDEO/ La 3 ani după tragedia din Colectiv, parlamentarii nu ştiu ce se comemorează pe 30 octombrie: „Poate fi ziua de naştere a copilului, a nevestei, a mea…”

Post-ul GALERIE FOTO | O româncă, Ioana Filimon, a câștigat concursul Miss Global Model of the World apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns