Atacantul format la Inter Milano este omul momentului în Serie B, a doua ligă de fotbal din Italia, în tricoul formației Palermo (după 11 runde, locul 2 în clasament, cu 21 de puncte, dar și cu un meci în minus față de liderul Pescara, 22 de puncte).

Internaționalul de tineret a acordat un marg interviu, la malul mării, pentru prestigioasa publicație ”La Gazzetta dello Sport”. Vorbește despre aproapiata revenire a sicilienilor în Serie A, în condițiile în care primele două clasate din Serie B acced automat în prima ligă.

Înaintea apariției în ziar, Pușcaș, 22 de ani, apare într-un video de câteva secunde postat site-ul publicației, gazzetta.it, în care recunoaște: ”Sunt un iubitor de mare. Aici este plăcut să trăiești, pentru că este liniște. Este căldură, iar asta place tuturor”.

Pușcaș a fost decisiv în meciurile de campionat cu Lecce și cu Cosenza, ambele câștigate cu 2-1 de Palermo cu goluri înscrise în ultimul minut de român, în condițiile în care a fost de fiecare dată rezervă: ”Un atacant trebuie mereu să arate că este pregătit”.

Mai multe, în interviul din ziar al lui Pușcaș, atacant convocat la naționala mare de Cosmin Contra pentru meciul cu Muntenegru.

Post-ul George Pușcaș, interviu-eveniment în ediția de mâine a ziarului ”La Gazzetta dello Sport”. Mesajul atacantului român | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns