loading...
Stiri

Guvernul Italian oferă bonuri de cumpărături în valoare de 300 de euro fiecărei familii

Guvernul italian a anunțat acordarea de ajutor familiilor italiene afectate de epidemia de coronavirus, sub forma unor bonuri pentru achiziționarea de alimente, în valoare de 300 de euro.Măsura anunțată de premierul Giuseppe Conte vine pentru a sprijini populația, în cea mai grea perioadă din istoria recentă. Măsura se va aplica cu prioritate pentru cei care nu primesc alte forme de sprijin financiar din partea statului.

Horoscop 29 martie 2020. Dorințe care renasc și motive de bucurieTrei sute de euro în bonuri pentru fiecare familie, utilizabile pentru achiziționarea de alimente. Astfel, un proiect de ordonanță pentru protecția civilă va pune în aplicare anunțul premierului Giuseppe Conte privind sprijinul acordat familiilor în dificultate.Fiecare municipalitate este trecută în document și autorizată să emită vouchere care pot fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare la magazinele conținute în lista publicată de fiecare municipalitate, pe site-ul său instituțional.Beneficiarii, explică documentul, vor fi identificați de primari, dintre familiile cele mai expuse riscurilor derivate din situația de urgență epidemiologică, informează lastampa.it.

Sursa: Observator

Articolul Guvernul Italian oferă bonuri de cumpărături în valoare de 300 de euro fiecărei familii apare prima dată în US24 NEWS.