loading...
Sport

Handbal: Cristina Neagu despre meciul cu Metz – E clar că mai prost decât cu Ferencvaros nu putem juca

Handbal: Cristina Neagu despre meciul cu Metz – E clar că mai prost decât cu Ferencvaros nu putem juca
 Handbal: Cristina Neagu despre meciul cu Metz - E clar că mai prost decât cu Ferencvaros nu putem juca - Image
Handbal: Cristina Neagu despre meciul cu Metz – E clar că mai prost decât cu Ferencvaros nu putem juca

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a declarat, vineri, la Sala Polivalentă, referitor la partida de duminică din grupele principale ale Ligii Campionilor, cu Metz Handball, că îi este clar că formaţia sa nu poate avea o prestaţie mai slabă decât în meciul cu Ferencvaros, din prima etapă, când a pierdut cu 33-23.

„Cu siguranţă va fi altfel decât cu Ferencvaros, din mai multe puncte de vedere. O să fie foarte greu, este o echipă foarte bună, cu care am avut meciuri foarte grele. E şi o situaţie foarte complicată pentru noi în această grupă, ne dorim să facem un meci foarte bun şi să câştigăm. Trebuie să avem în vedere şi că prima grupă a fost foarte grea, grupa principală este foarte grea, deşi, sigur, noi ne-am făcut-o necâştigând campionatul anul trecut. Sunt echipe care vor să ajungă în Final Four şi se bat pentru trofeul Ligii Campionilor, deci nu am pierdut cu neica nimeni. Noi nu vrem să pierdem niciun meci, nici în deplasare, însă sunt echipe foarte bune care nu se dau la o parte, vin să joace handbal şi să câştige”, a declarat Cristina Neagu înaintea antrenamentului de la Sala Polivalentă.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat la meciul cu Ferencvaros, am pregătit foarte bine meciul, ştiam totul despre ele, nu ne-au surprins cu nimic, dar pur şi simplu a fost o zi neagră şi în atac şi în apărare. Noi nu am reuşit să înscriem, apărarea nu şi-a făcut treaba, portarii nu ne-au ajutat şi efectiv îmi e greu să-mi amintesc un meci atât de slab din ultimii zece ani făcut de întreaga echipă de la un capăt la celălalt. E clar că mai prost de atât nu putem juca. Am avut un meci greu şi la Buzău şi cred că ne-a prins bine să avem un astfel de meci. Ne mobilizăm, încercăm să strângem rândurile şi să câştigăm duminică pentru că avem nevoie de puncte”, a adăugat Neagu.

Căpitanul echipei bucureştene consideră că Metz va fi avantajată de prima poziţie pe care o ocupă în acest moment în clasamentul grupei: „Ei au foarte multe puncte, sunt pe primul loc în grupă, e mult mai relaxant pentru că o înfrângere nu le-ar strica ceea ce s-a întâmplat în celelalte meciuri. Dar pentru noi cu o înfrângere ar deveni totul mult mai delicat. Aşa că 60 de minute facem tot ce putem, pentru că vrem să câştigăm acest meci. Cu siguranţă va conta şi o sală plină şi fac un apel la oameni, avem mare nevoie de susţinere şi doar alături de ei putem să câştigăm duminică. Încerc să nu mă gândesc că nu ne vom califica în sferturi, mai avem cinci şanse să obţinem puncte şi să obţinem calificarea în sferturi, aşa că încerc să mă menţin pozitivă, pentru că deocamdată nu e nimic pierdut”.

„Genunchiul este mult mai bine, cred că se vede în ceea ce fac pe teren, sunt aproape de potenţialul meu maxim. În ceea ce priveşte genunchiul sunt mult mai bine”, a mai spus Cristina Neagu.

Întrebată dacă va continua la CSM Bucureşti din sezonul viitor, Cristina Neagu a spus: „Nu mă gândesc la asta acum, avem meci din trei în trei zile, e un program foarte încărcat. Nu mă gândesc la lucrul ăsta, mă gândesc doar la următorul meci”.

CSM Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa maghiară Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria, cu scorul de 33-23 (19-10), în primul său meci din Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

În clasament, pe primul loc se află Metz Handball, cu 8 puncte, urmată de Team Esbjerg, 6 puncte, Vipers Kristiansand 5 puncte, Rostov pe Don, 5 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 3 puncte (-10), CSM Bucureşti, 3 puncte (-13). Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)

US24 NEWS

Lasă un răspuns