Copilul va fi botezat Daniel. Venirea pe lume a micuțului a fost salutată de proaspătul bunic, care a postat pe Facebook un mesaj de suflet.

”Azi ti-ai indeplinit un vis! Ti-ai facut cel mai frumos cadou de ziua ta, aducandu-ti pe lume copilul!
Va doresc multa sanatate si sa aveti o viata frumoasa!!!
La multi ani Brigitte,
La multi ani Daniel!!!!”, a scris Helmut, care a afișat o fotografie în care apare lângă fiica și lângă ginerele său.

Din prima căsătorie, cu Ildiko, recăsătorită între timp în Arizona (SUA), fostul portar de legendă are doi copii: Robert și Brigitte.

Ildiko și Helmut au divorțat în 2006, iar la câteva luni de la pronunțarea rupturii, Helmuth s-a recăsătorit cu Alexandra Licar, o tănără de 29 de ani, care era purtător de cuvânt la Oficiul Forțelor de Muncă Arad.

Brigitte a jucat tenis de câmp

Cu o constutiție fizică robustă, precum a tatălui său, Brigitte Duckadam-Teglasi a practicat tenisul de câmp, iar acum cochetează cu voleiul.

”Noi suntem etnici germani. În acea parte a țării au fost foarte mulți, iar după Revoluție au plecat în Germania. Bunicii, străbunicii mei, toți erau de etnie germană, iar în casă se vorbea limba germană. (…) Noi am avut o situație normală, în comuna Semlac, cu venituri normale. Nu am dus lipsuri majore. Mai am un frate și o soră, mai mică.

Din păcate, nici frații mei, nici copiii mei nu au făcut sport de performanță. Nu au fost talentați la sport. Fiica mea cea mare (n.r. – Brigitte), din Statele Unite, a avut aptitudini pentru tenisul de câmp. Însă, situația financiară nu mi-a permis să o susțin cât aș fi vrut”, descria Duckadam, într-un interviu, situația familiei sale.

Helmuth Duckadam, supranumit ”Eroul de la Sevilla”, s-a născut în localitatea Semlac, județul Arad, pe 1 aprilie 1959.

Citește și:

Cum arată fiica lui Helmuth Duckadam din prima căsătorie. Fata se distrează de minune în America / GALERIE FOTO

Mama campionului, Elisabeta, s-a destăinuit pentru ‘Libertatea’, acum câțiva ani.

Post-ul Helmut Duckadam a devenit bunic. Brigitte, fiica lui din prima căsătorie, a născut un băiețel apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns