Horoscop zilnic MIERCURI 10 OCTOMBRIE 2018. De azi, cel mai DUR tranzit al lui Mercur: În Scorpion!

Cuvintele sunt folosite uneori ca sa evidentieze adevaruri, chiar daca socheaza. Ambele situatii sunt reale azi, cu Mercur in Scorpion si in opozitie cu Uranus. Cumva lumea ta s-a golit brusc de vorbe frumoase si amabile ? De politete?

Poti auzi numai adevarul de la un nebun si sa fie suficient incat sa te scuture de propriile-ti minciuni pe care ti le spui si tu tie insuti.

Mercur este dornic sa spuna ce e de spus iar Scorpionul traieste in adancimile lumilor subterane, inconjurat de mister, intuneric, secrete si focul nesfarsit. Mercur cel curios doar doreste sa isi spuna mesajul in timp ce Scorpionul vrea sa gaseasca tot ce este ascuns in spatele aparentei.

In Scorpion, Mercur are o singura misiune, aceea de a descoperi si aduce la lumina tot ce este ascuns de restul lumii.

Asteapta-te la vesti socante si revelatoare!

Si Luna in Scorpion pune gaz pe foc. Scorpionul infloreste acolo unde este o criza si intensitate iar acum va fi multa de acest gen. lucrurile se pot precipita, deci tine-ti gura daca nu vrei sa se depaseasca o limita.

Citeste si: Mercur intra in Scorpion ! Din 10 octombrie 2018, DISCUTII intense, adanci, SECRETE expuse! Totul sau NIMIC! Ce ai de facut?

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MIERCURI 10 OCTOMBRIE 2018 :

Iata horoscopul pentru Venus retrograd 2018 si cum te impacteaza in functie de zodie!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tanjesti adanc sa te simti rasfatat si reasigurat. Poate nu vrei nimic mai mult decat ca cineva sa iti faca o supa calda de casa. Daca este cazul tau, simte-te deschis sa ceri asta cuiva drag. Nu mai continua sa joci rolul durului si independentului daca nu simti ca esti asa azi. Daca nu esti sincer despre nevoile tale, va fi imposibil pentru oricine sa stie cum sa ti le implineasca.

Iata horoscopul saptamanal 8-14 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta.

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te poti simti ca si cum ai o nevoie disperata de ceva azi, totusi nu esti sigur exact ce este. Cineva apropiat tie ar putea incerca sa puna piesa lipsa de puzzle la locul ei, dar asta poate fi imposibil daca iti e neclar care este piesa lipsa. Aceasta situatie dificila poate duce la frustrare daca nu esti atent. Simte-te liber sa admiti ca te simti fara putere. Nu te rusina sa spui asa ceva.

Iata horoscopul saptamanal 8-14 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta.

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai putea dori sa remediezi orice situatie prin discutarea tuturor aspectelor si apoi sa actionezi. Fii atent insa sa nu faci miscari bruste inainte de a intelege cu adevarat ce simti. Intr-un minut poti fi plin de exhuberanta si gata sa te lansezi intr-un proiect noi, dar dupa ce incepi sa avansezi, te poti simti brusc nesigur. Foloseste aceasta rezistenta ca un semn ca poate nu este cel mai bun timp sa mergi inainte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns