Incendiu la AFI Cotroceni, în zona magazinelor cu mâncare din mall

Un incendiu a avut loc, sâmbătă seară, la mall AFI Cotroceni din Capitală. Au fost degajări de fum în zona magazinelor cu mâncare.

Reprezentanţii mall-ului Afi Cotroceni din Bucureşti au transmis, într-un comunicat de presă, că incendiul nu s-a propagat şi a fost stins imediat.

„În această seară, în jurul orei 20.30, într-un spaţiu din zona tehnică aflată la parterul centrului comercial AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta nu s-a propagat şi a fost stins imediat. Zona unde a fost sesizat incidentul nu este una în care clienţii AFI Cotroceni au acces.

Menţionăm că preţ de câteva secunde au fost degajări de fum în zona food court. Spaţiul a fost aerisit imediat, sistemele de ventilaţie au eliminat fumul rapid”, a declarat Andra Grigorescu, marketing manager AFI Cotroceni.

În urma incidentului, nicio persoană nu a avut de suferit în urma acestui incident, iar pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Ulterior, activitatea a fost reluată în mod normal.

Citește și:

VIDEO/ Rezistenţa din Bucovina: trei oameni și forța lor extraordinară. Un localnic din Valea Putnei, un activist din Câmpulung și-o avocată din Cluj au blocat construcția „bombei” ecologice din Pasul Mestecăniș

Post-ul Incendiu la AFI Cotroceni, în zona magazinelor cu mâncare din mall apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

One comment

  1. Pe bune? Sa produs un mic incediu dar era un fum de nu puteai vedea in fata! Ieri seara am fost prezenta in mall vreau sa va spun, copilul meu era la locul de joaca crede-ți-ma nimeni nu a dat un telefon sa ne anunțe sa venim sa ne luam copiii sau doar sa ne anunțe ca este un incendiu… într-adevăr au pornit o “alarma” care abea se auzea… !

Lasă un răspuns