loading...
Politica

Iulia Vântur, mesaj în plină pandemie de coronavirus, din India. Ce le transmite vedeta Pro TV internauţilor

”Trăiește-ți viața ca un fluture, ia o pauză, dar niciodată nu uita să zbori” este mesajul actriței postat pe Internet.

Citeşte şi: Iulia Vântur nu se mai ascunde. Imaginea cu Salman Khan care o dă de gol! FOTO

Iulia Vântur: “Sper să fiu o mamă responsabilă şi bună”

Iulia Vântur s-a mutat de ceva vreme în India, acolo unde are o relație cu unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan.

Iulia Vântur a mărturisit că deși nu-și dorește atât de mult să se căsătorească, nu același lucru îl poate spune despre venirea pe lume a unui copil.

“Acum chiar m-am întors de la Londra, unde am filmat pentru un film de acțiune. Am filmat cu o echipă de profesioniști de la Hollywood și mi-a plăcut foarte tare.. A fost o experiență care m-a provocat foarte tare”, a declarat vedeta într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Vedeta a vorbit și despre căsătorie și copii: “Poate că mămică, da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară.

Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Iulia Vântur, mesaj în plină pandemie de coronavirus, din India. Ce le transmite vedeta Pro TV internauţilor apare prima dată în US24 NEWS.

Lasă un răspuns