Marcel Răducanu a împlinit azi 64 de ani, dar aniversarea i-a fost stricată de vestea dispariției fulgerătoare a lui Ilie Balaci.

Marcel Răducanu a fost „optarul” Stelei, care rivaliza la tehnică și viziune a jocului cu „Minunea Blondă” a oltenilor.

„Vreau să vă spun că dimineaţa la 6 când m-am trezit eram bucuros de atâtea mesaje de felicitare pe care le-am primit de ziua mea. Am plecat la antrenament şi m-a sunat un prieten bun din Satu Mare, care venise aici să facă un interviu cu mine şi mi-a spus că a murit Ilie. Eu văzusem ceva pe Facebook, dar am crezut că este o glumă proastă a internauţilor.

„Ilie n-a murit, s-a dus puțin acolo”

După ce acest prieten mi-a confirmat că Ilie a murit, nu am mai fost bun de nimic. Nu am mai putut să mă concentrez la antrenament. Ilie a fost unul dintre cei mai mari jucători de fotbal pe care i-a avut România. Un talent uriaş. Aveam o relaţie de prietenie cu el chiar dacă eu jucam la Steaua şi el la Craiova.

Pentru mine a fost tot timpul o onoare să joc alături de el. Este tragic ce s-a întamplat.. S-a dus nea Gicu Dobrin, Mopsul (n.r. – Florea Dumitrache). Dar Ilie nu, nu a murit… El a plecat puţin să fie acolo, sus în Ceruri alături de cei pe care i-am amintit mai devreme.

Ilie va rămâne în istoria fotbalului din România. Când el a jucat în meciul cu Anglia nu i-am purtat ranchiună. Merita să joace. Şi-a făcut excelent treaba ca jucător. Era fabulos pe teren. Nu-mi vine să cred că vorbesc despre el la trecut. El avea 62 de ani, eu am împlinit azi, 64. Mă gândesc ce se va întampla şi cu mine, peste o oră, o zi sau mai ştiu eu…

Se duc marile valorile ale sportului românesc. Suntem din ce în ce mai săraci…” a declarat Marcel Răducanu, în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

Dan Spătaru a debutat în muzică în vestiarul Sportului Studențesc! Fostul selecționer Mircea Rădulescu face dezvăluiri din tinerețea de fotbalist a interpretului

Post-ul Marcel Răducanu nu a vrut să creadă că Ilie Balaci a murit: „Am crezut că e o glumă proastă a internauților” apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns