Mihai Fifor: PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie!

Mihai Fifor: PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie!
 Mihai Fifor: PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie! - Image
Mihai Fifor: PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie!

“PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie! Ce mai ţipau ei că sunt prea mari aceste pensii! Că nu e echitabil faţă de cei care contribuie la pensii! Că nu e corect faţă de ceilalţi pensionari care au muncit o viaţă! Că PSD e de vină, că PSD nu vrea… Toată minciuna şi demagogia au ţinut până ieri, când a venit votul! Când au văzut că PSD chiar face justiţie socială şi chiar impozitează pensiile speciale şi-au arătat adevărata faţă!”, a scris, joi, pe Facebook, Mihai Fifor.
Acesta afirmă că “liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul”.
“Să ţineţi minte acest lucru când vor veni în campanie să vă ceară votul! Să îi trimiteţi la plimbare, să îl ceară de la cei cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi, pe care i-au reprezentat ieri în Parlament!”, a mai scris Fifor.
Impozitarea pensiilor speciale a fost votată, marţi, de Senat, cu 75 de voturi “pentru” şi 16 abţineri din partea senatorilor PNL.
Potrivit proiectului de lege, pensiile speciale cuprinse între 7.000 şi 10.000 de lei ar urma să fie impozitate cu 30%, iar cele care depăşesc 10.000 de lei cu 50%.
Legea va merge în Camera Deputaţilor, care este forul decizional.
Legea privind impozitarea pensiilor speciale, adoptată în SenatSursa: RomaniaTV

US24 NEWS

Lasă un răspuns