Mihai Tudose, reacţie la stenogramele din PSD: Ar trebui descoperiţi şi pedepsiţi cei care au înregistrat

"Informaţiile au fost făcute într-o şedinţă în interiorul partidului. Trebuie găsiţi şi traşi la răspundere cei care au înregistrat de-a lungul mai multor şedinţe, au făcut colaje şi le-au trimis în presă. Nu am auzit pe înregistrări oameni revoltaţi de ce spunea acolo. Şi noi, la Brăila, avem asemenea discuţii", a declarat Tudose, pentru stiripesurse. Fostul premier a adaugat că liderii partidului întotdeauna au cerut ca nemulţumirile să fie exprimate în interiorul partidului, nu în presă, adică exact modul în care a procedat Adrian Ţuţuianu.

Citeşte şi: Adrian Ţuţuianu, un nou atac la Dragnea: "Nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieşi printre oameni"

Fostul premier PSD este de părere că persoanele care au orchestrat scurgerea în presă a înregistrărilor din şedinţele PSD Dâmboviţa au avut drept scop acoperirea eşecului de la referendum, pentru a nu se discuta despre responsabilitatea persoanelor de la vârful partidului, strategie care a dat roade.
Mihai Tudose nu a dorit să intre pe fondul problemei şi să comenteze afirmaţiile făcute de Adrian Ţuţuianu.
România TV a prezentat în ultimele două zile mai multe stenograme dintr-o şedinţă de partid în care vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu îl critică pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, dar şi pe ministrul Lia Olguţa Vasilescu şi senatorul Claudiu Manda.

Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns