Societatea de Transport Bucureşti S.T.B. S.A (fostă RATB) anunță, prin intermediul unui comunicat, că două linii de troleibuz vor circula deviat, ca urmare a desfăşurării partidei de fotbal dintre Dinamo și FCSB (în cadrul etapei a 15-a din Liga I), pe Arena Națională, duminică, 11 noiembrie, de la ora 21.00.

  • Bilete la derby-ul Dinamo-FCSB, care are loc pe 11 noiembrie. Care sunt prețurile
  • Primăria Capitalei a anunțat ce se va întâmpla cu gazonul de pe Arena Națională, înaintea derby-ului Dinamo – FCSB
  • Ionuț Negoiță a stabilit suma pentru care este dispus să vândă Dinamo. Detaliile negocierilor cu armatorul grec Konstantinos Tsakiris

Astfel, pentru că în ziua meciului, începând cu ora 19:00, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion, liniile de troleibuz 86 şi 90 vor circula pe traseul de bază între terminalele ,,Dridu”, respectiv ,,Valea Argesului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce.

Alte modificări de trasee STB sunt anunțate, în aceeași zi, și în zona Piața Victoriei, tot ca urmare a unui eveniment sportiv desfășurat în centrul Capitalei.

Iar tramvaiele liniei 41 nu vor circula deloc, în acest weekend, pentru că STB va efectua lucrări la calea de rulare.

  • FOTO – ratb.stfp.net

Citește și… VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!

Post-ul Modificări de trasee STB, în zona Arenei Naționale, cu ocazia derby-ului Dinamo-FCSB apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns