Loading...

O femeie a murit noaptea trecută după ce a dansat cu soțul ei. Tragedia s-a întâmplat la Balul Bobocilor

Partajează

Balul Bobocilor de la un liceu din Sebiș s-a transformat în scena unei tragedii inimaginabile. O tânără care dansa cu soțul ei a leșinat, iar la puțin timp a și murit, informează ISU Arad.

Totul s-a petrecut în jurul orei 23.00, când femeia în vârstă de 35 de ani, care mersese cu soțul ei la respectivul eveniment ca invitați ai uneia dintre solistele chemate să întrețină atmosfera.

A leșinat și a fost dusă la spital

Femeii i s-a făcut rău în timp ce dansa. A fost chemată ambulanța și a fost transportată imediat la spital. Medicii s-au chinuit s-o salveze, dar, în jurul orei 1.00 dimineața, s-a constatat decesul acesteia.

Iată comunicatul ISU Arad:

La data de de 09.11.2018, in jurul orei 23.00, Jivan Mihaela Diana, din din mun. București, Sect. 2, șos. Ștefan cel Mare, nr. 12,, bl. 18, sc.B, et.10, ap. 77, în timp ce se afla pe scena Casei de Cultură din orașul Sebiș, unde dansa împreună cu soțul său, Jivan Andrei Robert, a leșinat, și a fost transportată cu un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din orașul Sebiș, unde, în urma manevrelor de resuscitare, la data de 10.11.2018, la ora 00.41, a fost declarat decesul. S-a efectuat CFL. A fost solicitat SJML Arad, în vederea efectuării necropsiei. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.

PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița

VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!

Post-ul O femeie a murit noaptea trecută după ce a dansat cu soțul ei. Tragedia s-a întâmplat la Balul Bobocilor apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Partajează

Lasa un comentariu

Loading...

Lasă un răspuns