Roxy Sykes, de 33 de ani, din Londra, este un model de picioare pe site-urile specializate în fetișuri și face bani frumoși din vânzarea de șosete nespălate și pantofi transpirați, scrie The Mirror.

Tânăra spune că a ajuns să câștige și 100.000 de lire sterline pe an, vânzând șosete și încălțăminte folosită.

Totul a început după ce cineva a completat-o pentru „frumusețea” picioarelor sale, Roxy și-a dat seama că ar putea să intre în industria fetișurilor de picioare.

La început și-a deschis o pagină de Instagram pentru a vedea cât de mare este interesul pentru picioarele ei și a ajuns să adune peste 10.000 de urmăritori într-o lună. Aceștia au început să-i ceară obiecte care să facă interacțiunea mult mai personală și așa a ajuns să înceapă să vândă șosete cu 20 de lire sterline perechea și încălțăminte folosită cu 200 de lire.

Vezi galeria foto + 2+ 2

„Abia după ce am început să am fani și mesaje despre vânzarea de articole folosite mi-am dat seama că pot obține bani de pe urma picioarelor mele. La început nu mi-am arătat fața sau orice altceva în afară de tălpi și mi-am dat seama că oamenii sunt interesați doar pentru picioarele mele, așa că nu se simțea prea personal”, mărturisește Roxy.

„Acum nu mă văd oprindu-mă din această activitate. Cred că voi putea face întotdeauna bani din asta”, spune tânăra care a transformat ceea ce inițial era doar un proiect pe social media în principala sa activitate.

Ea își dedică destul de mult timp promovării sale deoarece spune că există o competiție serioasă.

Totuși, pe lângă crearea propriei afaceri, Roxy a devenit și mentorul altor modele de picioare. „Am început să pregătesc diferite modele pentru a intra în industria fetișului și a face bani ca mine”, spune tânăra.

Citește și: Cazul misterios al celor două surori găsite moarte pe malul unui râu. Trupurile lor erau legate împreună cu o bandă!

Post-ul O tânără câștigă sute de mii de lire vânzându-și șosetele murdare. Ce job inedit are apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns