O tânără și-a dezvăluit, din greșeală, cel mai mare secret. Mama ei a rămas interzisă când a văzut imaginea. Foto în articol

O tânără din SUA și-a dezvăluit, fără să vrea, cel mai mare secret, pe care nici mama ei nu-l știa. Când a împlinit 20 de ani, ea a primit cadou de la sora ei bani ca să-și pună piercinguri în sfârcuri.

Fetele știau că mama lor era foarte conservatoare, că urăște tatuajele și piercingurile, și n-ar fi fost foarte fericită să afle de „îmbunătățirile” pe care și le-a făcut Sidney, fiica ei de 20 de ani, acestea nu i-au spus o vorbă, a dezvăluit thesun.co.uk.

Numai că, fata are o problemă medicală care a necesitat să facă o radiografie. Când a venit poza, fata s-a îngrozit, fiindcă se vedeau foarte clar cele două piercinguri.

Radiografia care a dat-o de gol pe Sydney Allen

„Mama râde acum când vede imaginea”

Sydney Allen, din Clearwater, California, a postat pe rețele de socializare radiografia buclucașă și mesajul „Mama a descoperit azi că mi-am făcut piercinguri în sfârcuri”. Imaginea a devenit virală.

„Eu nu-mi dau niciodată tricoul jos în fața mamei, așa că m-am gândit că va fi un secret ușor de ținut”, a spus Sydney Allen. „Cnd a văzut imaginea, mama a descoperit imediat că am piercinguri. Eu am început să rând isteric, dar ea era foarte supărată și mi-a spus: «O să discutăm mai târziu despre asta»”, a mai adăugat Sydney.

„Din fericire, a avut timp să se obișnuiască cu ideea. Acum râde când vede imaginea”, a încheiat Sydney, mulțumită că a scăpat ușor după ce și-a dezvăluit cel mai de preț secret.

Secretele „Aspirinei” din Las Fierbinți. Mirela Oprișor dezvăluie cel mai mare regret al vieții sale

Cele mai mari cutremure produse în ultimii ani în România. Un seism din 2014 a crăpat șosele în Galați

EXCLUSIV | Tatăl lui Marius Copil zboară cu un avion privat să vadă finala cu Federer. „Nu îl mai recunosc, este un alt om”

Post-ul O tânără și-a dezvăluit, din greșeală, cel mai mare secret. Mama ei a rămas interzisă când a văzut imaginea. Foto în articol apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns