O turistă din America a stat captivă o oră în toaleta unui mall din Ploiești! Un șofer a scos-o de acolo cu o metodă „românească”

O turistă din SUA venită în vizită în România nu va uita multă vreme pățania pe care a avut-o la o toaletă de la un mall din Ploiești. Femeia a rămas blocată acolo și a alertat ceilalți membrii ai grupului cu care venise, informează observator.tv.

„Atunci când am vrut să plec, uşa era închisă. Nu se deschidea. Aşa că am rotit, am învârtit, am rotit, am învârtit”, a spus Phyllis Beyer.

„Au mai venit câţiva oameni, au polecat, a mai venit un tehnician, nu avea scule şi se uita la uşă”, a completat ghidul Raluca Mureșan.

Șoferul a scos ușa din balamale

Mai bine de 30 de minute, paznicii centrului comercial s-au învârtit prin faţa uşii.

Șoferul care îi transporta pe turişti a rezolvat situaţia delicată româneşte. Bărbatul a scos uşa din balamale.

Puşi într-o situaţie dificială, reprezentanţii mall-ului au încercat în zadar să îi lămurească pe americani de unde a plecat problema. Apoi paznicii au dat vina pe turista blocată.

Cei 50 de turişti americani, sositi in Romania cu un vas de croaziera, şi-au continuat călătoria spre Transilvania.

VIDEO/ La 3 ani după tragedia din Colectiv, parlamentarii nu ştiu ce se comemorează pe 30 octombrie: „Poate fi ziua de naştere a copilului, a nevestei, a mea…”

Post-ul O turistă din America a stat captivă o oră în toaleta unui mall din Ploiești! Un șofer a scos-o de acolo cu o metodă „românească” apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns