Macushield este suplimentul alimentar numărul 1 recomandat de către medicii oftalmologi pentru sănătatea ochilor. Acest produs de la brandul Alliance Pharma conține zeaxantină, luteină și mezo-zeaxantină, trei carotenoide ce sprijină și mențin sănătatea oculară, dar și protejează ochii împotriva degenerescenței maculare.

Acest produs 100% natural ce se regăsește pe site-ul Bioo.ro la oferte bune de preț este un supliment alimentar ușor de administrat ce se ia o dată pe zi pentru îmbunătățirea vederii și prevenirea problemelor legate de văz. Nutrienții luteină, zeaxantină și mezo-zeaxantină, alături de alte extracte din natură, ajută foarte mult în atenuarea afecțiuniloroculare, ba chiar previn apariția acestora, odată ce suplimentul este administrat în mod regulat.

Macushield este un adjuvant perfect recomandat de experții oftalmologi

Adjuvantul poate fi folosit împreună cu tratamente specifice în cazul cataractei, glaucomului, maladiei Stargardt, retinopatiei diabetice și degenerescenței maculare. În plus, este la fel de eficient și atunci când se dorește îmbunătățirea vederii, pentru ochii obosiți, sensibilitate la lumină, vedere scăzută sau încețoșată și pentru protejarea ochilor în fața stresului cauzat de statul prea mult timp cu ochii în lumina albastră a ecranelor mici și mari.

Deoarece produsul Macushield conține luteină, mezo-zeaxantină și zeaxantină, trei nutrienți care se găsesc în spatele ochilor, în zona maculei, administrarea suplimentului alimentar este binevenită pentru întărirea vederii și prevenția problemelor asociate cu ochii. Adjuvantul natural combină cele trei carotenoide maculare într-o formulă special elaborată în colaborare cu experți optici preocupați de sănătatea ochilor.

Mezo-zeaxantina poate fi regăsită în anumite specii de pește și fructe de mare iar luteina și zeaxantina pot fi luate din fructe și legume cu frunze verzi. Dar carotenoidele din formula complexă a produsului Macushield sunt obținute din gălbenele, special crescute în aceste scopuri. De asemenea, pe lângă luteină, zeaxantină și mezo-zeaxantină (crăiță), suplimentul nutritiv de la Alliance Pharma mai are în compoziție și ulei de floarea soarelui, glicerină și ceară de albine. Aceste substanțe organice au rol antioxidant, protejând ochii împotriva cataractei și a îmbătrânirii premature.

Trebuie reținut faptul că în urma administrării produsului Macushield nu au fost observate efecte adverse, sensibilitate sau disconfort

Acest lucru se datorează carotenoidelor din compoziție, care sunt 100% naturale, protejând vederea și combătând factorii de risc la care ne expunem zilnic. Suplimentul bio cu ingrediente active din natură poate fi administrat de persoanele care suferă de una dintre următoarele afecțiuni ale ochilor: degenerescență maculară, glaucom, cataractă, retinopatie diabetică sau performanțe vizuale scăzute.

Cele 3 carotenoide maculare, zeaxantina, luteina și mezo-zeaxantina, ajută extrem de mult la îmbogățirea stratului protector format de pigmentul macular, în acest fel vederea fiind cu mult îmbunătățită. Cei care au consumat produsul Macushield în mod regulat susțin că după 3 luni de la administrare, vederea le este mai clară, sensibilitatea la lumina puternică este mai mică iar durerile oculare sunt reduse până la minim.

Acest adjuvant este de mare folos în cazul celor care se expun zilnic la lumină puternică, lucrează la calculator, conduc mult, citesc de pe suporturi electronice sau pur și simplu stau pe telefon mai mult timp decât este recomandat.

Post-ul (P) MacuShield – supliment recomandat de experții oftalmologi apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns