loading...
Stiri

Palatul Cotroceni a fost iluminat în culorile drapelului italian, în semn de solidaritate

Klaus Iohannis a postat pe contul său personal de Twitter câteva fotografii şi un mesaj: “Palatul Cotroceni iluminat în semn de solidaritate cu poporul italian și compatrioții noștri din Italia”.

Președintele Româniai a discutat, joi, la telefon cu președintele italian, Sergio Mattarella, despre criza epidemiologică generată de noul coronavirus.

Citeşte şi: Preşedintele parlamentului iranian este infectat cu coronavirus. A fost plasat imediat în carantinăConform Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate poporului italian, afectat puternic de pandemie, și a subliniat că țara noastră este alături de autoritățile italiene în eforturile pe care le fac în această perioadă și de întregul popor italian.Iohannis i-a prezentat președintelui Italiei măsurile adoptate de autoritățile române pentru identificarea și tratarea persoanelor bolnave de COVID-19, precum și pentru prevenirea transmiterii noului coronavirus.

Il Palazzo Presidenziale della #Romania illuminato con i colori della bandiera in segno di profonda solidarietà con l’Italia e affetto per il popolo italiano #uniticelafaremo #SiamoConTeItalia @Quirinale pic.twitter.com/FeNHhCkool

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) April 2, 2020

Sursa: RomaniaTV

Articolul Palatul Cotroceni a fost iluminat în culorile drapelului italian, în semn de solidaritate apare prima dată în US24 NEWS.