Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat vineri, 9 noiembrie, că săptămâna viitoare va semna un contract al studiului de fezabilitate pentru construirea unei noi staţii de metrou în Berceni și că aceasta ar putea fi gata peste doi sau trei ani.

În urmă cu două luni, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (FOTO), anunţa că vrea să construiască o nouă staţie de metrou, în apropiere de Centura Capitalei, după staţia Berceni, care în prezent este capăt de linie în zona de sud-est a Bucureştiului, pe Magistrala 2, care face legătura cu nordul Capitalei, până la Pipera.

Astăzi, după ce a anunțat că se va semna contractul pentru studiul de fezabilitate, edilul a precizat că staţia ar putea fi gata în 2020 -2021.

Infrastructura pentru staţie există deja, iar metroul ar urma să ruleze pe la suprafaţă, pentru că linia din aceea zonă este în aer liber, potrivit reprezentanţilor administraţiei locale Sector 4, citați de Mediafax.

Citește și… Veste bună pentru bugetari, în legătură cu minivacanțele din 2019. „Agenţiile de turism se pot pregăti cu oferte avantajoase”

Post-ul Primarul sectorului 4 a spus când va fi gata noua stație supraterană de metrou din Berceni apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns