Vremea rămâne în continuare caldă în Capitală și în mai multe zone din țară. În București vor fi 17 grade în timpul zilei. Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară, la o valoare cu puţin mai mare decât cea normală, spun meteorologii.

Cerul va fi variabil exceptând regiunile sud-estice, unde în cea mai mare parte a intervalului nebulozitatea joasă stratiformă va persista. Mai ales în a doua parte a intervalului va fi ceaţă, local în nordul, estul şi centrul teritoriului şi izolat în rest, în special pe văi şi în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade, mai scăzute până în jurul valorii de -9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi mai ridicate în Dealurile de Vest, dar mai ales în zona litoralului, spre 9 grade, potrivit Observator.tv.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19 grade, transmite prognoza meteo. Iar cele minime sunt între -2 şi 8 grade, mai scăzute spre -8 grade în depresiunile intramontane, dar şi uşor mai ridicate până în jurul a 10 grade pe litoral. Sâmbătă, vremea în România este frumoasă. Valorile termice diurne vor fi peste mediile specifice lunii noiembrie, iar cele nocturne se vor situa în jurul acestora. Cerul va avea înnorări temporare, iar dimineaţa şi noaptea în zonele joase local se va forma ceaţă, care izolat poate fi mai persistentă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Citește și

Judecătorii lui Liviu Dragnea de la ICCJ. De cine a scăpat președintele PSD și de cine se lovește la judecată

Post-ul Prognoza meteo pe 10 noiembrie. Temperaturile cresc simțitor apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns