Radhu a cucerit și Argentina. Românul a dat lovitura cu piesa “Puro Amor”

Radhu este un român faimos în Mexic care cântă cu artiști celebri precum Laura Zapata, sora Thaliei,cu care a filmat si un videoclip in Romania, la Castelul Bran. Tânărul a fost invitat la emisiunea „Despierta America” ,de la Miami, sud-americanii fiind curiosi cum un roman canta și vorbește în limba spaniola exact ca un mexican autentic.

Radhu a filmat două videoclipuri în Mexic și este singurul artist român care a cântat la Televisa, liderul mondial al programelor în limba spaniolă! După ce a devenit „El unico charro rumano de la historia de la umanidad”(singurul mariachi român din lume), asa cum presa si Joaquin Lopez Doriga (n.r parintele presei mexicane) l-au numit pe artistul nostru, cantaretul a fost contactat de Luis Perrusi. Acesta este un celebru producător argentinian, fondatorul grupului „Rafaga”,care a fost încantat de proiectul său. Cei doi colaboreaza la viitorul album de muzica latino cumbia argentiniana.

„Dacă am promovat până acum Mexicul in Romania, mi-am dat seama că și noi trebuie să ne promovăm în lume, așa ca am decis sa filmez videoclipul piesei mele in Romania. Videoclipul se bucura deja de succes în Argentina și pentru latino-americani este ceva inedit. Sunt fericit ca plec in Buenos Aires si imi doresc mult sa am macar acelasi succes ca in Mexic!”, a declarat Radhu.

Post-ul Radhu a cucerit și Argentina. Românul a dat lovitura cu piesa “Puro Amor” apare prima dată în Libertatea.ro.

aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns