loading...
Social

Radu Palaniţă este MARELE CÂŞTIGĂTOR aL sezonului 10 Românii au Talent – VIDEO

Radu Palaniță a reuşit să emoţioneze şi de data aceasta publicul printr-o melodie cântată excepţional. Din motive de distanţare socială, mecanicul talentat ne-a oferit şi un videoclip spectaculos în marea finală de la Românii au Talent.

Citeşte şi: Radu Palaniţă a câştigat finala ROMÂNII AU TALENT, sezonul 10. Marele premiu este 120.000 DE EURO

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic auto, iar de patru ani a descoperit că îi place foarte mult să cânte. Prezent pe scena Românii au talent, bărbatul a reușit să îi cucerească pe cei prezenți cu vocea lui. Florin Călinescu l-a trimis direct în semifinală, cu un Golde Buzz.

Citeşte şi: Siena Vuşcan a şocat din nou cu energia şi talentul ei în Marea Finală de la Românii au Talent! Momentul ei a fost spectaculos – VIDEO

“Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a spus Radu, potrivit site-ului Românii au Talent.

Sursa: RomaniaTV

Articolul Radu Palaniţă este MARELE CÂŞTIGĂTOR aL sezonului 10 Românii au Talent – VIDEO apare prima dată în US24 NEWS.