Gică Hagi, 53 de ani, este un părinte fericit. Fiul său, Ianis Hagi, 20 de ani, a fost convocat în premieră la prima reprezentativă a României pentru dubla cu Lituania (17 noiembrie, Ploiești) și Muntenegru (20 noiembrie, Podgorica) din Liga Națiunilor.

Cu toate astea, „Regele” și-a mascat bucuria în fața jurnaliștilor prezenți, vineri, la conferința de presă premergătoare meciului Viitorul – Concordia Chiajna, programat sâmbătă, de la ora 18:00, în etapa a XV-a din Liga 1.

„Eu am meciul cu Chiajna, nu vreau să discut despre jucătorii de la echipa națională. Ar fi o greșeală din partea mea. Trebuie să vorbim de meciul nostru, iar după aceea fiecare o să meargă unde trebuie să meargă, la națională. Până atunci nu vreau să discut, nici să răspuns, nici să zic prea multe, pentru că mă interesează foarte tare meciul cu Chiajna. Să câștig cele trei puncte, iar jucătorii convocați să joace, să ne dea un randament foarte bun”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi vs. Ianis Hagi

Înălțime: 1,72 metri – 1,72 metri

Debut în Liga 1: 17 ani – 16 ani

Debut la echipa națională: 18 ani – 20 ani (prima convocare)

Primul gol în Liga 1: 17 ani – 16 ani

Primul gol la națională: 19 ani – ?

Debut la loturile naționale de juniori: 14 ani – 14 ani

Vezi galeria foto + 6+ 6

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!

Post-ul Reacția lui Gică Hagi după convocarea lui Ianis Hagi la echipa națională: „Ar fi o greșeală din partea mea” | GALERIE FOTO&VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns