Strugurel Lingurar, un român stabilit în Irlanda, a făcut live pe Facebook, în timp ce conducea mașina, în Dublin. Tânărul supranumit de presă drept cea mai „proastă vedetă de pe social media” a filmat și sticlele de alcool pe care le avea în autoturism și, la un moment dat, a și vărsat în timpul transmisiunii în direct.

Românul este urmărit de rețelele sociale de peste 60.000 de persoane. Strugurel Lingurar a devenit faimos, după ce într-un live pe Facebook a spus că va da foc mașinii dacă filmarea sa nu va fi distribuită de peste 40.000 de ori pe rețeaua de socializare, notează Dublin Live.

În cea mai recentă postare, Strugurel i-a salutat pe ce care îl urmăresc pe Facebook și, în timp conducea, le-a arătat numeroasele sticle de gin pe care le avea în mașină. La un moment dat, tânărului de 29 de ani i s-a făcut rău și a vomitat în direct pe Facebook.

Românul Stugurel Lingurar a scandalizat Irlanda

Jurnaliștii din Irlanda l-au catalogat pe român drept „cea mai proastă vedetă de pe Social Media care se fălește cu băutura sa și căreia i se face rău în timp ce gonește pe străzile din Dublin”.

Vă avertizăm! Imaginile vă pot afecta emoțional!

Într-o altă transmisiune live pe Facebook, românul s-a filmat în timp ce conducea cu peste 200 de kilometri pe oră, având o sticlă cu bere în mână.

Românul Stugurel Lingurar a scandalizat Irlanda

Numeroși internauți l-au înjurat pe tânăr, în timp ce alții i-au spus să se oprească „înainte de a omorî pe cineva”, notează sursa citată.

Tânărul a șters înregistrările de pe Facebook înregistrările care l-ar putea compromite. Filmările au fost, însă, reîncărcate pe Youtube în decursul lunii octombrie.

De asemenea, doi români au fost condamnaţi de o instanță din Belfast, Irlanda de Nord, la închisoare pentru trafic de persoane şi proxenetism. Fraţii Decebal şi Spartacus Mihai erau membri ai unui grup infracţional organizat, iar aceştia şi-au recunoscut vinovăţia pentru comiterea faptelor de proxenetism şi trafic de persoane în vederea exploatării sexuale, potrivit autorităţilor irlandeze.

Citește și VIDEO / Radu Paraschivescu: „Limba dăncileză va triumfa la Bruxelles!”. A lansat o carte cu vorbe de duh ale politicienilor și cu un capitol dedicat premierului Dăncilă

Post-ul Românul Stugurel Lingurar a scandalizat Irlanda. Gestul șocant pe care tânărul l-a făcut la volan / FOTO&VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns