Politica

Sebastian Burduja, şeful PNL Sector 1, a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor

Sebastian Burduja, şeful PNL Sector 1, a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor
 Sebastian Burduja, şeful PNL Sector 1, a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor - Image
Sebastian Burduja, şeful PNL Sector 1, a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor

Numirea a fost semnată, marţi, de premierul Ludovic Orban.
„Sunt onorat şi recunoscător să accept astăzi, cu responsabilitate şi cumpătare, provocarea lansată de Prim-Ministrul României, Ludovic Orban, şi de Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, de a mă alătura echipei MFP ca secretar de stat. Le mulţumesc pentru încrederea acordată şi pentru întreg sprijinul”, a scris Sebastian Burduja, marţi seara, pe pagina sa de Facebook.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1572331674877-0’); });

Acesta a menţionat că este pe deplin conştient de misiunea extrem de grea care îi revine în contextul României de astăzi.
„Sunt onorat să pun la bătaie, într-un minister crucial şi alături de profesionişti autentici, toate cunoştinţele şi toată experienţa acumulată în plan profesional şi academic, în ţară şi în străinătate. Am convingerea că vom reuşi să facem împreună ceea ce merită toţi românii: România normală, pe muncă şi pe merit. România pe bune, dezvoltată şi demnă”, a declarat Burduja.
Preşedintele filialei PNL Sector 1 susţine că nu regretă nicio clipă faptul că s-a întors în ţară după cei aproape 12 petrecuţi în SUA şi că este recunoscător pentru şansa de a adapta şi aici cunoştinţele şi experienţele din America.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1572332232519-0’); });

„Nu cred că este deloc întâmplător că viaţa m-a adus în acest punct. Mai ales acum, când vremurile cer o nouă abordare a mediului politic, la toate nivelurile. O abordare centrată pe cetăţeni şi nevoile lor, care nu se satisfac din pix, ci prin măsuri deştepte care generează creştere economică şi inovare. O politică pentru generaţiile viitoare, nu pentru alegerile viitoare”, a adăugat Sebastian Burduja.
Sursa: RomaniaTV

US24 NEWS

Lasă un răspuns