SFINŢII MIHAIL ŞI GAVRIIL 2018. Mesaje, urări, felicitări şi SMS-uri pe care să le trimiţi celor dragi

Numele complet al sărbătorii este Soborul mai-marilor Arhistrategi (căpetenii) Mihail şi Gavriil şi a tuturor Puterilor cereşti celor fără de trupuri, scrie a1.ro. Cu alte cuvinte, în data de 8 noiembrie nu îi prăznuim doar pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, ci, totodată, toate cetele îngereşti.

Citeşte şi

Mesaje, urări, felicitări: Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani, Mihaela!

Mesaje, urări, felicitări: Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

Mesaje, urări, felicitări: Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani!

Mesaje, urări, felicitări: Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Mesaje, urări, felicitări: Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Citeşte şi

Mesaje, urări, felicitări: Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

Mesaje, urări, felicitări: Ne gandim cu totii la tine si, pentru ca astazi este o zi speciala, iti uram un sincer "La multi ani!"

Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns