Un șofer de autobuz din Paris a luat foc după ce a observat că niciunul dintre călătorii care umpluseră până la refuz mașina n-a catadicsit să se dea jos, ca să-i facă loc unui pasager aflat în scaun cu rotile, a anunțat independent.co.uk.

Omul s-a enervat și i-a dat afară pe toți călătorii aflați în mașina condusă de el. „Gata, toată lumea afară!”, a strigat acesta. El l-a invitat apoi pe Francois Le Berre să urce în vehicul. Francois Le Berre suferă de scleroză multiplă și nu se mai poate deplasa decât în scaun cu rotile.

„Așteptați-l pe următorul!”

Când călătorii au vrut să urce înapoi, șoferul le-a interzis la fel de ferm: „Așteptați-l pe următorul!”. Întâmplarea a fost postată pe twitter și a devenit imediat virală. Au fost peste 5.000 de distribuiri și peste 12.000 de like-uri.

„Oricine ar putea avea nevoie de un scaun cu rotile într-o zi”, le-a transmis șoferul călătorilor.

În România, șoferii de autobuz amenință călătorii.

REPORTAJ/ Un om cu o inimă uriașă! Povestea emoționantă a militarului care aleargă pentru a ajuta copii bolnavi: „Ne dădeam încălțările de la unul la altul” (FOTO)

Liviu Dragnea, la un pas de a pierde totul. Culisele episodului în care președintele PSD a cedat nervos

Cazul misterios al celor două surori găsite moarte pe malul unui râu. Trupurile lor erau legate împreună cu o bandă!

Post-ul Șoferul unui autobuz s-a enervat când a văzut că nimeni nu-i face loc în mașină unui bărbat în scaun cu rotile. Gestul său a devenit viral apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns