Consilierii locali din Focșani au pus în practică o soluție inedită care să limiteze drastic durata ședințelor în care se discută problemele urbei și se adoptă hotărâri de interes public local. Împreună cu primarul orașului au încercat să limiteze expunerile reprezentanților partidelor politice în Consiliul Local la două minute. Însă, intervalul de timp nu a fost respectat, așa că au apărut discuții și certuri.

Consilierii locali din Focșani au găsit însă repede soluția: au cumpărat un conometru, cu cifre de-o șchioapă. Cronometrul funcționează din luna octombrie în sala mare a Primăriei, iar achiziția s-a făcut la un preț pe măsură: 749 de lei, potrivit vrancea24.ro.

Aparatului îi revine rolul ingrat de de a limita la două minute intervențiile aleșilor locali, iar dacă trec cele două minute, pornește alarma. Cronometrul a fost instalat pe masa de prezidiu, unde stau secretarul municipiului și președintele de ședință. Cronometrul a fost cumpărat de la o firmă germană.

Sursa foto: vrancea24.ro

Citește și: VIDEO / Radu Paraschivescu: „Limba dăncileză va triumfa la Bruxelles!”. A lansat o carte cu vorbe de duh ale politicienilor și cu un capitol dedicat premierului Dăncilă

Post-ul Soluția inedită găsită la Focșani pentru scurtarea ședințelor din Consiliul Local. Cronometrul care sună alarma când aleșii vorbesc mai mult de două minute apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns