Cesar Montano, un actor și producător de film foarte cunoscut în Filipine, care ;i-a ]ncercat norocul și-n politică, a vrut să-și felicite un prieten care își aniversa ziua. Și a decis să facă un filmuleț. L-a făcut și l-a postat pe rețelele de socializare, fără să se uite înainte la „capodopera” sa, a dezvăluit thesun.co.uk.

Pe film se vede cum, în timp ce Cesar Montano turuie toate urările adresate prietenului său, în imagini a apărut o femeie goală pușcă.

„A fost un pic cam prea mult”

Se pare că Montano a găsit „inspirație” pentru acest motiv, doar după ce a avut un moment intim. Montano și-a terminat mesajul cu cuvintele „Te iubesc, omule”.

Fanii au constatat că, înainte să-și aducă aminte cât de mult își iubește prietenul, a iubit pe altcineva. Montano a șters videoul, dar fanii l-au salvat și au râs de actorul care a postat „cadre” atât de intime.

„Noi toți vrem să vedem ce fac actorii la ei acasă, dar asta e un pic cam prea mult”, a comentat Daniel Quintos.

FOTO/ Imagini dintr-o facultate din România pe un site de filme pentru adulți! Cine este Sweet Bunny, protagonista filmelor deocheate

Post-ul Un artist a vrut să-i trimită un mesaj de felicitare unui prieten. S-a înregistrat, dar imediat ce a postat filmul, toată lumea a început să râdă. L-a șters imediat, dar imaginile au fost salvate și au devenit virale | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns