O explozie s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, 10 noiembrie, într-o garsonieră din oraşul Roman, județ Neamț, în urma căreia un bărbat de 41 de ani a suferit arsuri pe 30 % din suprafaţa corpului, fiind transportat la spitalul din Roman.

Deflagrația la parterul unui bloc cu 4 etaje de pe strada Tudor Vladimirescu, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, din bloc ieşiseră 10 persoane care nu au avut nevoie de asistenţă medicală, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, citat de Mediafax.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar structura blocului nu a fost afectată. Din primele verificări ale pompierilor, a rezultat faptul că incidentul s-a produs din cauza unei acumulări de gaz. Victima a aprins un bec, imediat după ce a intrat în casă, moment în care s-a produs explozia.

explozie garsoniera roman

Acest caz aminteșe de tragedia care a avut loc în același județ, dar la Piatra-Neamț. Pe 31 octombrie, un tânăr de 29 de ani a fost grav rănit, în urma unei explozii produse într-un bloc din Piatra Neamţ. A doua zi, acesta a fost transferat la un spital din Belgia, însă joi, 8 noiembrie, a murit, chiar de ziua sa de naștere.

FOTO – roman24.ro

Citește și… Românul Stugurel Lingurar a scandalizat Irlanda. Gestul șocant pe care tânărul l-a făcut la volan / FOTO&VIDEOâ

Post-ul Un bărbat a fost rănit, după o explozie într-o garsonieră din Roman. Cazul seamănă cu cel din Piatra-Neamț apare prima dată în Libertatea.ro.

(citeste mai departe aici)
Sursa articol: aici

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns